News:

Naj bo leto 2022 Srečno, prežeto s polno ljubezni in vse dobro!

Recent Posts

Pages: [1] 2 3 ... 9
1
Energijska podpora in nasveti / Kaj je Reiki energija
« Last post by Iztok on 27 December 2021, 19:41:04 »
KAJ JE REIKI

Reiki je Univerzalna življenjska energija, nekateri ji rečejo tudi “Reiki energija KI”, ki jo lahko vsakdo uporabi za samozdravljenje in zdravljenje na vseh področjih življenja. Tehniko Reiki-ja okrog leta 1900 »obudil« Dr. Mikao Usui, katera se je tako najprej začela širiti po Japonski, kasneje pa po celem svetu. Po omenjenem gospodu je osnovni Reiki dobil tudi ime Usui Reiki.

Metoda je enostavna za uporabo, reikist je pri tem zgolj prevodnik univerzalne energije, ki jo lahko označimo za “pametno”, kajti energija deluje tam, kjer jo reikiranec potrebuje. Delo z Reikijem nam pomaga na vseh področjih življenja, tako da razumevanje reikija izrazimo tudi na naslednji način: z reikijem se umiri Um, duša se poveže z Bogom, v srcu se prebudi sočutje, toplota v dlaneh, telo se zdravi. Vse navedeno torej naznanja, da reiki resnično deluje celostno in na vseh nivojih našega telesa.

Z uporabo reikija uravnotežimo svojo življenjsko energijo, ko je uravnovešena, smo pripravljeni, da od učitelja ali mojstra prejmemo posvetitev ali iniciacijo. Ko prejmemo posvetitev oz. iniciacijo, dajemo reiki drugim in dosežemo skladnost ter ravnotežje življenjske energije.

Pet reiki načel

 • Ne jezi se
 • Ne skrbi
 • Bodi hvaležen
 • Trdo in pošteno delaj
 • Bodi prijazen in spoštljiv do drugih

Teh pet načel pomenijo praktično ključ do sistema Usui reiki in so v bistvu njegovo jedro. Lahko rečemo tudi drugače: načela so preprosto smernice, ključ do delovanja v življenju.

Kdor želi s pomočjo univerzalne reiki energije zdraviti sebe in druge, mora opraviti tečaje (I. in II. stopnja), v kolikor pa želi postati reiki mojster, mora opraviti III. stopnjo, kdro pa želi postati reiki učitelj, pa potrebuje IV. stopnjo.

Naroči se na energijsko podporo, osebni pogovor z uvidom ali na prerokovanje preko spletnega obrazca na povezavi tukaj - TRENUTNO JE V PRIPRAVI, HVALA!

Z reiki terapijo zdravimo na vseh nivojih, z vašo pomočjo pridemo do bistva oziroma vzroka za nastanek zdravstvene težave, bolečine ali bolezni. Tako z Reiki terapjami kot tudi drugimi energijskimi terapijami (uporaba nihala,…) lahko med drugim pomagamo pri lajšanju in odpraviti:

ozavestiti in odstraniti čustvene vzorce in energijske blokade
vzpostaviti ravnovesje v čakrah, telesu in življenju
ozdraviti fizične bolečine, težave in obolenja (bolečine v križu, pogosti glavoboli, vnetje sinusov….

Reiki terapije sprožijo potrebne energije v telesu, da steče proces samozdravljenja in sicer pripomore:
 • da prodremo v našo notranjost vse do vzroka fizičnih bolečin
 • omilimo ali odpravimo fizične bolečine
 • pospešuje proces zdravljenja na naraven način
 • nas postopno sprošča in vzpostavlja ravnovesje na vseh nivojih
 • uravnoveša vsa naša telesa (fizično, duhovno, mentalno in čustveno)
 • vzpostavlja ravnovesje v čakrah in energijo avre
 • čisti negativne vplive (globoka in potlačena čustva, …)
 • vpliva na celosten proces ozdravitve in bistveno pripomore k boljšemu splošnemu počutju

Reiki metodo se uporablja kot dodatek k tradicionalnemu zdravljenju (sodobna medicina) in kot pomoč pri duhovnem napredku.

2
Splošna podpora in razprava / Usmeritev za teden: 27.12. - 2.1.2022
« Last post by Iztok on 27 December 2021, 18:58:27 »
Tedenska usmeritev za obdobje: 27.12.2021 - 2.2.2022


Obdobje je primeren čas, da svojemu notranjemu umetniku dovolite, da uživa v svobodi izražanja. Morda razmišljate o novih poteh v svoji karieri ali v povezavi z domom. Zaupajte angelom in vodili vas bodo pri iskanju novih izraznih poti. Dajmo si duška, pišimo, rišimo, igrajmo na kak glasbeni instrument, ukvarjajmo se z ročnimi spretnostmi, slikajmo ali preprosto prenovimo svoje stanovanje.

To je tudi primeren čas, da začnete z nekim pomembnim projektom, o katerem že dlje časa razmišljate in odlašate. Skozi ta projekt se vam bosta odkrila življenjski namen in pomembna kariera na načine, ki si jih sedaj komaj lahko predstavljate, zato ne skrbite o tem, kaj je vaš življenjski namen in kako se vam bo razkril. Enostavno samo slediti svojemu notranjemu vodstvu in poti, ki je pred vami.


Lep in predvsem uspešen prazničen teden vam želim!


3
Krepitev samozavesti in notranje moči / Bodite potrpežljivi do sebe
« Last post by Iztok on 27 December 2021, 17:59:36 »
Zelo dober namig za uspešno obvladovanje samega sebe

Uživajmo na poti, po kateri danes hodimo, pa čeprav se nam zdi, da je daljša, kot bi si želeli. Namreč zavedati se moramo, da potrpežljivost prinese razvoj. Če smo potrpežljivi, smo tudi sproščeni in odpri, kar na, če ju združimo z vero, vselej bogato nagradi.

Angeli nas prosijo, naj jim predamo vse morebitne skrbi ali bojazni glede pravočasnosti svojega razvoja ali razvoja naših projektov, ciljev. Enostavno, odložimo naj skrbi in prepustimo razvoju, naj se božansko razvija in jutrišnji dan poskrbi sam zase. Potrpežljivost je, z drugo besedo, naša odveza od strahu in skrbi. Angeli so vedno z nami in nam stojijo ob strani, zato jih lahko vedno pokličemo na pomoč in jih prosimo, naj nam pomagajo pregnati vsakršno napetost in stres.

Uživajmo torej današnji dan in naj se vse odvija v skladu z božanskim načrtom in ljubeznijo Univerzuma, ki nas vedno podpira tako, kot je v naše najvišje dobro.

Afirmacije: Potrpežljiv(a) sem tako do sebe kot do svojega razvoja. Zavedam se in spoštujem vse, kar sem že dosegel(a), in vse, česar sem se naučil(a). Vse skrbi predajam Bogu in angelom ter se sprostim zaradi trdnega prepričanja, da vse poteka skladno z božanskim načrtom.


4
Dogodki / Pridruži se nam
« Last post by Iztok on 27 December 2021, 11:59:41 »
Pridruži se mi na spletnem forumu Vibracije Iztok in si zagotovi dodatne vsebine, akcije in Bonuse. Izmed vseh, ki se bodo do 31.12.2021 na novo registrirali na forumu bom naključno izbral:

 • Enega novega člana, kateremu bom opravil celoletni vpogled
 • Enega novega člana za Numerološki izračun Osebnega leta rasti
 • Enega novega člana za brezplačen vpogled v karte usode o neki določeni situaciji, zadevi, položaju …

Registriraj se čim prej s klikom na naslednjo povezavo - Registriraj se
5
Obvestila in novice / En video, času primeren
« Last post by Iztok on 27 December 2021, 11:42:59 »
En zanimiv video, ki je primeren času, izvajalec pa SLO skupina Polkaholiki, ki v tem spotu nastopajo skupaj s skupino BQL, ki se vse bolj uveljavlja pri nas, pa tudi zunaj meja Slovenije

6
Obvestila in novice / Vesel in miren Božič
« Last post by Iztok on 24 December 2021, 17:22:56 »
Dragi registrirani člani in obiskovalci našega foruma, želimo vam Miren Božič in lepe praznike 

7
Vaša vprašanja in odgovori / Nova ljubezen
« Last post by Guest on 17 January 2021, 15:57:53 »
Pozdravljeni,

mene pa zanima ali se mi letos obeta, da spoznam fanta, s katerim bova skupaj in bo nastala ljubezen.

Hvala in lep pozdrav.

Saška
8
Obvestila in novice / Lep in miren Božič
« Last post by Iztok on 25 December 2020, 10:09:55 »
Dragi člani in obiskovalci,
želimo vam miren Božič. lepe praznike in Vse dobro v teh čarobnih dneh!

9
Dogodki / Tedenski angelskop: 12.4.-12.4.2020
« Last post by Iztok on 09 April 2020, 21:36:02 »
Tedenski angelskop: 6.4. - 12.4.2020

V tem obdobju nas energije usmerjajo, naj bomo predvsem strpni v neposrednem sodelovanju in komunikaciji z drugimi, predvsem pri izražanju sebe. Morda bomo iskali ravnovesje v sebi in se zaradi tega nekoliko povlekli oziroma usmeri vase. Prebudi se lahko želja po iskanju izgubljene notranje moči in se pri tem osredotočili na svojo podzavest.

Začutili bomo potrebo, da pred odgovornostjo in skrbmi damo prednost ljubezni, ki nam bo prinesla določeno mero miru in notranje moči.

Zaradi materialnih izgub ali denarnih težav, se bomo odločili poiskati nove vire, ter prišli do spoznanja, da nas le vlaganje v dodatno znanje vodi do nove poti, ki nam bo prinesla preobrat.

Zaradi nastale situacije (izguba materialnih dobrin, ljubljene osebe ipd.) se bomo počutili nemočne in blokirane ter posledično bomo občutili čustveni nemir. Za izhod iz nastale situacije bo pomembno, da se zadeve lotimo premišljeno in strpno. Izid pa bo odvisen predvsem od naše sposobnosti pravilnega reagiranja in sporazumevanja. Če želimo doseči pozitiven izid, se bomo morali z drugimi uskladiti in sporazumeti, v nasprotnem primeru pa lahko najverjetneje pričakujemo poraz in izgubo.

Vsem želim čim bolj produktiven teden in kot je sedaj že naša stalnica #ostanidoma ter #ostanimozdravi


10
Obvestila in novice / Tonsko vibracijska terapija - Koshi zvončki
« Last post by Iztok on 08 August 2019, 12:14:59 »
Koshi zvončki so izjemno nežni, zvok je kristalen in pomirjajoč, zato so zelo učinkoviti za reaksacijo, tako individualno kot na skupinskih delavnicah. Z uporabo koshi zvončkov lahko povsem spontano in intuitivno izvajamo prijetno in pomirjujočo glasbo s terapevtskim učinkom.

Koshi zvončki imajo osem akordov, ki so zvarjeni s srebrom v kovinski plošči, na dnu pa so nastavljeni z resonančno cevjo. Natančna nastavitev ustvarja igro jasnih tonov, ki je bogata s pridihom narave. V odtenkih krajših akordov, postopno prevladujejo in postanejo osnove, s čimer se tvori krožno območje tona. S kristalnim kamnom na vrvici ustvarjamo sproščujoč kristalni zvok, ki nas lahko pusti v čudovitem ambientu. Zvonček bo tako igral bo z vetrom in nas ponesel v nepričakovano melodijo.

Angleško je: Koshi chimes :)

Poučen video o uporabi Koshi zvončkov

 klik tukaj
Pages: [1] 2 3 ... 9